VPN-opstelling voor Android : OpenVPN

Hier is een algemene informatieve video over het opzetten van OpenVPN op Windows, Mac, iOS & Android. Onder de video vindt u stap-voor-stap instructies voor Android.

OpenVPN Instellingsinstructies voor Android

Download OpenVPN-configuratiebestanden

1. Click Here to download Config Files for older versions on your computer.

Click Here to download Config Files for versions 2.6 and above on your computer.

2.  Pak het bestand dat u hebt gedownload uit. Bestandsnaam zou moeten zijn zoals SmartDNSProxy-OpenVPN.zip.

3. 3. Kopieer de configuratiebestanden van de netwerklocaties die u wilt gebruiken, naar uw Android-toestel. Installeer OpenVPN Connect-toepassing van Android Store

1. 1. Installeer de app "OpenVPN connect" van android store.

2. 2. Kies uit het menu "Importeren" en vervolgens "Profiel importeren van SD-kaart".

3. 3. Selecteer *.ovpn profiel:

4. Kies "Doorgaan". Nu bent u verbonden.