VPN-installatie voor MAC OS X: OpenVPN-protocol

Om onze VPN-toepassingen rechtstreeks te downloaden, gaat u naar de App Store-link hieronder:

Om gebruik te kunnen maken van ons VPN netwerk, dient u uw VPN te activeren onder uw Smart DNS Proxy Mijn Account / VPN sectie.

https://apps.apple.com/us/app/smart-dns-proxy-vpn-2/id1471096079

Dit artikel legt uit hoe u handmatig een OpenVPN protocolverbinding kunt opzetten op een MAC OSX. Onder de informatieve video vindt u stap-voor-stap instructies. De video behandelt Windows, Mac, iOS en Android.

Voordat we beginnen, moet u uw VPN-account activeren vanuit uw Smart DNS Proxy MyAccount-paneel. Om dit te doen logt u in op uw https://www.smartdnsproxy.com/MyAccount.

Onder de Home sectie vindt u de VPN-configuratiestatus. Voer daar eenvoudigweg de VPN-gebruikersnaam in die u wilt gebruiken en klik vervolgens op Activeren. Het wachtwoord van uw VPN-account zal hetzelfde zijn als dat van uw Smart DNS Proxy-account.

Voor het oplossen van problemen kunt u naar beneden scrollen naar de onderkant van deze pagina. In ieder geval, als u Tunnelblick moet verwijderen, kunt u hier de Uninstaller downloaden.