VPN-opstelling voor Android: PPTP-protocol

Dit artikel legt uit hoe u een PPTP VPN-protocolverbinding voor Android-toestellen kunt instellen.

Voordat we beginnen, moet u uw VPN-account activeren vanuit uw Smart DNS Proxy MyAccount-paneel. Om dit te doen, logt u in op uw https://www.smartdnsproxy.com/MyAccount.

Onder de Home sectie vindt u de VPN-configuratiestatus. Voer daar eenvoudigweg de VPN-gebruikersnaam in die u wilt gebruiken en klik vervolgens op Activeren. Het wachtwoord van uw VPN-account zal hetzelfde zijn als dat van uw Smart DNS Proxy-account.

Het opzetten van uw Android voor PPTP VPN:

1. Open Instellingen en klik op Draadloze bediening
  2. Klik op VPN-instellingen
  3. Klik op VPN toevoegen
  4. Klik op PPTP VPN toevoegen
  5. In het veld VPN-naam voert u Smart DNS Proxyin
  6. In het veld Set VPN Server voert u ons-ny2.serverlocation.co of een ander serveradres in waarmee u verbinding wilt maken.
    (Alle Smart DNS Proxy VPN Server adressen vindt u hier : http://support.smartdnsproxy.com/customer/portal/articles/1907772-vpn-server-locations-addresses).
  7. Zorg ervoor dat PPTP-codering is ingeschakeld.
  8. Klik op Opslaan
  9. Open Instellingen en klik op Draadloze bediening
  10. Klik op Smart DNS Proxy
  11. Vul in het veld Gebruikersnaam: uw aangemaakte gebruikersnaam in uw Smart DNS Proxy MyAccount > Home.
  12. Voer in het veld Wachtwoord: uw Smart DNS Proxy Account-wachtwoordin .
  13. Sommige gebruikers kunnen Gebruikersnaam onthoudenselecteren
  14. Klik op Verbinden

Problemen oplossen

Er zijn verschillende redenen waarom de VPN-verbinding zal mislukken. Hier zijn een aantal dingen om te controleren.

• Het PPTP-protocol kan worden geblokkeerd in uw Internet Service Provider-verbinding. Setup L2TP VPN-verbinding. L2TP maakt gebruik van een ander protocol en een andere coderingslaag.