Chromecast & DD-WRT voor Smart DNS Proxy om mee te werken

Zoals u weet gebruikt Chromecast standaard Google DNS. Slechts weinig routers kunnen dit omzeilen en één daarvan is DD-WRT (www.dd-wrt.com).

Opmerking: Sommige van onze gebruikers gaven aan dat de volgende dd-wrt setup niet goed werkt op hun netwerk. In dit geval raden wij u aan om STATIC ROUTING op uw router in te stellen. Alle informatie over Chromecast DNS Setup Troubleshooting vindt u hier.

---

Om Chromecast met Smart DNS Proxy te kunnen gebruiken, hebt u een verdere installatie op uw DD-WRT-router nodig.

1.Ga naar http://192.168.1.1. Dit is standaard dd-wrt admin paneel IP. Als u het veranderd heeft in uw router, gebruik dan uw eigen interne IP adres.

2.Ga naar . 2.Login op uw router. De standaardgegevens zijn root/admin.

3. 3. Ga naar Setup > Basisinstelling > Netwerkinstelling > Netwerkadresserverinstellingen (DHCP).

4.
5. Stel DNS in op 23.21.43.50 en 54.229.171.243.

6. Klik op "Starten". 5. Klik op Instellingen toepassen.

6. 6. Ga naar Diensten > Diensten > Dienstenbeheer > DNSMasq > Extra DNSMasq-opties en voer in het tekstvak het volgende in:

strict-order

7. 7. Klik op Instellingen toepassen.

8. 8. Ga naar Administratie > Commando's.

9. Klik op de knop "Toepassen".
9. Invoer:

iptables -t nat -A PREROUTING -d 8.8.8.8 -j DNAT --to-destination 23.21.43.50

iptables -t nat -A PREROUTING -d 8.8.4.4 -j DNAT --to-destination 54.229.171.243

10. 10. Klik op Save Firewall.

11.
11. Klik op Save Startup.

Let op

12. Zorg ervoor dat u uw Router opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw PC/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres. Dus ons systeem zal uw IP adres controleren en uw nieuwe IP toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP adres te laten zien.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het indienen van je feedback. Probeer het later nog eens.