Samsung F Series Smart Hub Internet Service Locatiewijziging

1. 1. Selecteer op uw F-serie Samsung SmartTV-afstandsbediening de knop Source en gebruik het navigatiepad om TV te selecteren.

2. 2. Druk op de knop Menu .

3. 3. Selecteer vanuit de navigatie het systeem en klik op om naar het menu te gaan.

4. 4. Selecteer Instelling. Als de instelling grijs is, betekent dit dat u zich niet op de TV-bron bevindt. U zult dus opnieuw moeten beginnen met deze instructies.

5. Selecteer de optie "Instellen". 5. Ga verder met de instelling op het scherm - hetzelfde met toen u de tv voor het eerst kocht.

6. Selecteer Systeem. 6. Wanneer u zich op de pagina Voorwaarden, Privacybeleid, van uw afstandsbediening bevindt, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen: Mute, Return, Vol +, Channel UP, Mute.

7. 7. U ziet de pagina voor het instellen van de Internet Service Locatie. Hier kunt u het land selecteren waar u toepassingen wilt gebruiken. Eenmaal ingesteld kunt u de juiste toepassingen downloaden die specifiek zijn voor dat land.