Apple TV Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment! (zolang uw IP in onze database staat - lees de info op het einde van deze instructies)

Hieronder vindt u onze korte video over Apple TV setup. Onder de video vindt u stap voor stap instructies:

--- --- ---

Als u van plan bent om AppleTV te gebruiken, raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u op onze pagina Hoe u de router kunt instellen. Met de router setup krijgen al je apparaten in het netwerk aangesloten op je router toegang tot Smart DNS Proxy.

*** UPDATE (2014-augustus) Netflix Application dwingt je nu om 1e router setup (klik hier hoe) en 2e statische ip routing (klik hier hoe) te hebben. ***

--- --- ---

Als u geen toegang hebt tot de router waarmee u bent verbonden, vindt u hieronder de instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor AppleTV:

1. 2. Ga op Apple TV naar de instellingen > Algemeen > Netwerk.

2. Selecteer Wi-Fi voor een draadloos netwerk of Ethernet als u een bekabelde verbinding hebt. Voor een draadloos netwerk moet u Wi-Fi-netwerk selecteren en mogelijk moet u een Wi-Fi-wachtwoord invoeren (als u dat niet eerder hebt gedaan).

3. 3. Ga naar Configureer DNS en schakel over naar Manual.

4. Selecteer Wi-Fi voor draadloos netwerk. 4. Voer de volgende Smart DNS Proxy IP's in voor Preferred DNS server en Alternate DNS Server en klik op "Gereed":

5. Gebruik de dichtstbijzijnde dns-server bij uw fysieke locatie als Preferred DNS Server en de op één na dichtstbijzijnde dns-server bij uw fysieke locatie als Alternate DNS-server.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

5. 5. Bevestig op het scherm "Netwerk" dat het DNS-adres de door u ingevoerde nummers zijn (voorloopnullen worden weggelaten).

6. 6. Ga naar de Instellingen > Algemeen > iTunes Store > Locatie.

7. 7. Selecteer de Verenigde Staten.

8. 8. Ga terug naar het hoofdscherm.

9. 10. Zet de Apple TV in de slaapstand met de opdracht Sleep Now in Settings.

. 10. Haal de stekker van de Apple TV uit het stopcontact.

11. 11. Wacht tien seconden.

12. 12. Sluit de Apple TV weer aan.

Let op

13. Zorg ervoor dat u uw AppleTV opnieuw opstart!

* Vergeet niet dat als uw AppleTV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP adres invoeren, zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.