VPN-installatie voor MAC OS X : IKEv2-protocol

Om onze VPN-applicaties rechtstreeks te downloaden, kunt u hier App Store bezoeken:

https://apps.apple.com/us/app/smart-dns-proxy-vpn-2/id1471096079

Stel IKEv2 in op OSX

1. Open  Systeemvoorkeuren en klik dan op Netwerk.

2. 2. Klik op  +.

3. 3. Selecteer  VPN in het dropdown menu Interface en IKEv2 als VPN Type. Stel de servicenaam in op VPN (IKEv2) - NL en klik daarna op Creëer.

4. 4. Voer in.  Server Adres en serverlocatie.nl als Verre ID. Klik dan op Authenticatie-instellingen. (Klik hier voor onze VPN-serverlijst voor serveradres)

5. 5. Selecteer  Gebruikersnaam als Authenticatie-instelling en voer uw gegevens in.

6. 6. Vink aan.  Toon VPN status in de menubalk en klik op Solliciteer. Om een VPN-verbinding tot stand te brengen, klikt u op Verbind.

7. 7. Als de verbinding met succes tot stand is gebracht, wordt de status in de menubalk weergegeven. U kunt uw VPN-verbinding beheren in de netwerkinstellingen.