Samsung Smart TV Landcodeset

De volgende instructies zijn gemaakt door Samsung Smart TV Model UN55F8000AF. Maar het is vergelijkbaar met alle Samsung Smart TV modellen.

Het wijzigen van de landcode zal de TV terugzetten naar de standaard fabrieksinstellingen.

---

Om de Samsung Smart TV landcode te wijzigen volgt u de onderstaande stappen:

1. 1. Selecteer de TV-bron in het brongedeelte (Druk op de bronknop) en gebruik het navigatiepad om TV te selecteren en klik vervolgens om te selecteren.

2. 2. Open het hoofdmenu.

3. 3. Gebruik het navigatiepad om het systeemgedeelte van het hoofdmenu te selecteren en klik vervolgens op om het submenu te openen.

4. 4. De instelling wordt standaard geselecteerd, klik op om de instelling te beginnen. (Als de instelling grijs is, betekent dit dat u zich niet op de TV-bron bevindt, ga dan terug naar stap 1).

5. U begint met de opstelling op het scherm die u hebt voltooid toen u de televisie voor het eerst kocht. Uw eerder ingevoerde gegevens blijven bewaard.

6. 6. Ga verder met de instelling op het scherm totdat u bij de Smart Hub-voorwaarden, Privacy Policy-pagina in de instelling op het scherm aankomt.

7. 8. Met de Smart Hub Voorwaarden, Privacy Policy pagina omhoog op de TV druk je op de volgende knoppen in volgorde.

8. 8. De landenlijst verschijnt. Selecteer uw land uit de lijst en klik vervolgens op om verder te gaan. Om te profiteren van de meeste diensten, raden wij u aan om de Verenigde Staten te selecteren.

9. 10. Voltooi de installatie op het scherm. De landcode van uw TV is nu gewijzigd.