Flush/Clear DNS-oplossingscache

Hieronder vindt u instructies om de DNS-cache op computers te wissen / door te spoelen. Het commando moet worden uitgevoerd op de opdrachtprompt met beheerdersrechten.

Het spoelen van uw DNS betekent in principe het resetten van uw DNS-oplosser op uw pc. Als er een restje van uw pc over is van uw vorige DNS, zal dit uw pc helpen om ervoor te zorgen dat u Smart DNS Proxy op de juiste manier gebruikt.

DNS spoel/duidelijke instructies voor PC MAC en Linux

Deze instructies werken met een van de volgende OS's naar Flush / Clear DNS.

• Windows
  • Mac OSX
  • Linux