Het wissen van de DNS-cache op webbrowsers

Zelfs als u uw DNS wijzigt en doorspoelt, staan sommige browsers erop om query's te doen van de vorige DNS-IP's, waardoor Smart DNS Proxy query's worden onderbroken op die specifieke browser. In dergelijke gevallen helpt het verwijderen van uw browsercache om de resolutie te verhogen.

Instructies om de DNS-cache van Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome te wissen, vindt u op deze pagina:

https://www.fvsu.edu/how-to-clear-your-browser-cache/