Amazone-brand-tv DNS-installatie voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de DNS-instellingsinstructies van Amazon Fire TV is slechts één keer nodig voor Smart DNS Proxy. Zodra u klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment! (zolang uw IP in onze database staat - lees de info op het einde van deze instructies voor later)

--- --- ---

Als u van plan bent om Amazon Fire TV te gebruiken, raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u in onze Hoe de pagina in te stellen. Met router setup krijgen al uw apparaten in het netwerk verbonden met uw router toegang tot Smart DNS Proxy. U hoeft dus niet voor elk apparaat een handmatige configuratie uit te voeren.

* Als u geen toegang hebt tot de router die u hebt aangesloten, of als u alleen maar wilt dat uw Amazon Fire TV toegang heeft tot Smart DNS Proxy, vindt u hieronder Smart DNS Proxy instelinstructies voor Amazon Fire TV op -- Wijzig de sectie DNS op uw Fire TV.

-- Zoek uw Router IP adres (dit is voor Router Setup)

VOOR WINDOWS
1. 2. Open de commando prompt van het programma
2. 2. Typ "ipconfig" zonder de aanhalingstekens en druk op enter.
3. 3. Het IP-adres van de standaardgateway is waarschijnlijk het IP-adres van uw router.

VOOR OSX
1. 1. Open Systeemvoorkeuren
2. 2. Ga naar het netwerk
3. 3. Klik op Geavanceerd
4. 4. Ga naar TCP/IP - hier ziet u de routers IP

-- Wijzig de DNS op uw brandtelevisie (alleen om uw brandtelevisie in te stellen)
1. 2. Ga naar Instellingen
2. 2. Selecteer Netwerk
3. 3. Selecteer WI-FI
4. 4. Selecteer uw WI-FI-netwerk en vergeet het WI-FI-netwerk door op de knop met 3 regels te drukken.
5. 5. Druk op de selectieknop.
6. 6. Selecteer uw WI-FI-netwerk.
7. 8. Voer uw WI-FI-wachtwoord in en klik op geavanceerd
8. 8. Voer de eerste drie groepen nummers precies hetzelfde in als het IP-adres van uw router. Als voorbeeld, als uw router IP is 192.168.0.1, gebruik dan het IP-adres 192.168.0.70.
9. Voor de Default Gateway voert u het IP van uw router in
10. 11. Voer 24 in voor de Network Prefix Lengte en klik op Volgende.

Voer onze DNS-server IP's naar DNS1 en DNS 2 opties in. Selecteer de dichtstbijzijnde DNS-server bij uw fysieke locatie voor DNS1 en selecteer de 2e dichtstbijzijnde DNS-server bij uw fysieke locatie voor DNS2.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

Nu ben je helemaal klaar!

Zorg ervoor dat u een 1-klik Amerikaans adres in uw Amazone-account heeft. Ga ook op Amazon.com naar Your Account > Manage Your Content and Devices > Country Settings en stel het land in op United States.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw Amazone-vuur-tv opnieuw opstart!

* Vergeet niet dat wanneer uw Fire TV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. U kunt deze stap nemen vanaf elke pc die is aangesloten op uw modem/router. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP adres te laten zien.