Verificatieproces e-mailadres

Vragen:

• Waarom wordt mijn e-mailadres niet geaccepteerd bij het inschrijven?
  • Waarom is mijn e-mailadres aangemerkt als wegwerpadres?
  • Waarom is het essentieel om een echt e-mailadres op te geven bij het aanmelden voor Smart DNS Proxy?
  • Mijn e-mail adres is verkeerd geïdentificeerd hoe kan ik dit laten repareren?

Het aanmeldingsproces voor onze website vereist een externe Email Checker Pro service om uw e-mailadres te valideren voordat het naar onze database wordt verzonden. Nadat Email Checker heeft geverifieerd dat uw emailadres actief en geldig is, accepteren wij dat u zich aanmeldt voor onze service.

Waarom wordt mijn e-mailadres niet geaccepteerd bij het inschrijven?

Wanneer een klant zich probeert aan te melden voor de Smart DNS Proxy website, communiceert onze backend met een e-mail checker service en wacht tot zij uw e-mailadres valideren. Zodra zij uw e-mailadres goedkeuren, accepteren wij dat u zich aanmeldt voor onze dienst.

Waarom is mijn e-mailadres aangemerkt als wegwerpadres?

Tijdelijke, eenmalig door machines gegenereerde e-mailadressen worden als wegwerp aangemerkt. We staan niet toe dat deze accounts worden gebruikt door Smart DNS Proxy.

Waarom is het essentieel om een echt e-mailadres op te geven bij het aanmelden voor Smart DNS Proxy?

Smart DNS Proxy biedt een 14-daagse gratis proefperiode voor haar klanten. We willen niet dat dezelfde mensen meerdere accounts aanmaken en onze dienst levenslang gratis gebruiken. Zoals u zich kunt voorstellen, heeft Smart DNS Proxy grote uitgaven om deze dienst aan haar klanten te leveren. Daarom moeten echte gebruikers zich eenmalig aanmelden en onze dienst uitproberen. Als onze dienst bevalt, moeten ze upgraden naar een betaalde dienst.

Mijn e-mail adres is verkeerd geïdentificeerd hoe kan ik dit laten repareren?

Als u denkt dat uw e-mailadres verkeerd is geïdentificeerd, neem dan rechtstreeks contact op met Emails Checker Pro en open een ticket vanaf hun website, www.emailschecker.pro.

Email Checker

* Als u meer informatie wenst over hoe het e-mailverificatieproces werkt, kunt u hier meer lezen; https://blog.emailschecker.pro/email-verifier/email-verify/