WD TV Live Player Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment! (zolang uw IP in onze database staat - lees de info op het einde van deze instructies)

--- --- ---

Als u van plan bent om WD Live Player te gebruiken, raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u in onze Hoe de pagina in te stellen. Met router setup krijgen al uw apparaten in het netwerk verbonden met uw router toegang tot Smart DNS Proxy.

Als u geen toegang hebt tot de router waarmee u verbonden bent, vindt u hieronder instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor WD Live Player:

Netflix en de meeste andere beschermde inhoud werken mogelijk niet op WD-spelers die buiten Noord-Amerika worden verkocht. Helaas is dit een fysieke beperking van de speler (ontbrekende DRM-compatibele chip) en kunnen we er niets aan doen.

Nieuwe modellen van WD TV Live-spelers (3e generatie) tonen zelfs geen Amerikaanse apps op modellen die voor andere landen zijn gemaakt.

Deze instructie kan werken voor apparaten die in de VS worden verkocht.

1. 1. Ga op WD TV Live naar Instellingen > Netwerkinstellingen > Netwerkinstellingen en selecteer "Automatisch".

2. 2. Wacht tot WD TV het IP-adres en andere instellingen van de router heeft ontvangen (als het geen verbindingsprobleem kan vinden, probeer het dan opnieuw).

3. 3. Open opnieuw Instellingen > Netwerkinstellingen > Netwerkinstelling en selecteer "Handmatig".

4. 4. Scroll naar beneden naar de DNS-rij onderaan en druk op "Enter".

5. 5. Stel de volgende Smart DNS Proxy IP-nummers in het DNS-veld in:

Kies het dns-server-IP-adres dat het dichtst bij uw fysieke locatie ligt om in het DNS-veld in te voeren, d.w.z.: 23.21.43.50
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

6. 6. Druk op "Submit" > "Finish" > "OK"

7. Druk op "Submit" > "Finish" > "OK". 7. Schakel het apparaat uit met de aan/uit-knop op de afstandsbediening

8. Druk op "Submit" > "Finish" > "OK". 8. Wacht tien seconden op

9. 10. Zet het terug op

Let op:

Zorg ervoor dat u uw WD Live Player opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw WD Live Player/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.