Boxee Box Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment! (zolang uw IP in onze database staat - lees de info op het einde van deze instructies)

--- --- ---

Als u van plan bent Boxee Box te gebruiken, raden wij u aan uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u op onze pagina Hoe u de router kunt instellen. Met router setup krijgen al uw apparaten in het netwerk die met uw router zijn verbonden, toegang tot Smart DNS Proxy.

Als u geen toegang hebt tot de router die u hebt aangesloten, vindt u hieronder de instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor Boxee Box:

1. 2. Open Instellingen -> Algemeen -> Locatie. 2. Vink "Verberg feeds en toepassingen die niet kunnen worden afgespeeld op uw locatie" uit (negeer deze stap als u deze niet heeft).
2. 2. Open Instellingen -> Netwerk -> Netwerk.
3. 3. Selecteer in het configuratiemenu "Handmatig".

Wijzig DNS-server alleen in:

DNS-server :  23.21.43.50

U kunt ook een van onze DNS-servers kiezen uit de volgende lijst. Wij raden u aan de dichtstbijzijnde DNS-server te gebruiken voor een snellere dns-query.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

Zorg ervoor dat "IP-adres", "Netmasker" en "Standaardgateway" precies hetzelfde zijn als bij "Automatische" instellingen.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw Boxee Box opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw Boxee Box/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres. zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Dan kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless-netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.