VPN-installatie voor Android TV

Android TV

Ga naar Google Play Store en zoek: Smart DNS Proxy VPN 2 en installeer.

Open Smart DNS Proxy VPN 2 app en log in met uw Smart DNS Proxy account gegevens of gebruikersaccount gegevens van hier: https://www.smartdnsproxy.com/MyAccount/VPN

Kies uit de lijst van landen het land dat u wenst:

Kies uit de lijst van beschikbare servers de locatie of het type server:

Dan - Verbind.

Een groene cirkel geeft aan dat uw verbinding in orde is.

U kunt nu naar elke app gaan die u wilt gebruiken met deze VPN.
Als u de verbinding wilt verbreken: ga naar Smart DNS Proxy VPN 2 app en kies Verbinding verbreken.
Meer opties vindt u in de linkerbovenhoek van de app:

In de rechterbovenhoek van de app, kunt u een logbestand vinden: