Google TV Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment! (zolang uw IP in onze database staat - lees de info op het einde van deze instructies)

--- --- ---

Als u van plan bent om GoogleTV te gebruiken, raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u in onze Hoe de pagina in te stellen. Met router setup krijgen al uw apparaten in het netwerk verbonden met uw router toegang tot Smart DNS Proxy.

Als u geen toegang hebt tot de router waarmee u verbonden bent, vindt u hieronder Smart DNS Proxy installatie-instructies voor GoogleTV:

1. 2. Druk op de knop Home, gevolgd door de knop Menu (tussen Alt en rechts Ctrl).

2. 2. Klik op Systeeminstellingen

3. 3. Klik op Netwerk

4. 4. Klik op ethernet of draadloos

5. Voor het nieuwe draadloze netwerk:

- Klik op Access point en voer het wachtwoord in (indien nodig)
- Wijzig "IP-instellingen" in "Statisch" (ga verder bij #8 hieronder)

Voor het bestaande draadloze netwerk:

- Gebruik de pijltjestoetsen om de selectie te verplaatsen naar Toegangspunt "Verbonden" netwerk onder "Wi-Fi-netwerken" (NIET bovenin).
- Druk op de OK-toets op het toetsenbord en houd deze ingedrukt
- Klik op "Wijzig netwerk"
- Wijzig "IP-instellingen" in "Statisch" (ga verder bij #8 hieronder)

7. 7. Voor Ethernet: wijzig "IP-instellingen" in "Statisch".

8. 8. Voer een "gratis" "IP-adres" in dat beschikbaar is in uw lokale netwerk. "Grijze" waarde die wordt weergegeven door Goggle TV zijn slechts

9. suggestie en u moet een geldige waarde invoeren (u kunt het huidige IP-adres of een ander uniek adres gebruiken binnen

10. uw lokale netwerksegment).

11. 11. Voer Gateway in (hetzelfde als elk ander apparaat in uw lokale netwerk). Nogmaals, u moet daar het juiste IP typen, zelfs als het al in "grijs" wordt weergegeven.

12. 13. Netwerkprefix lengte: vul 24 in

13. 13. Voer volgende DNS-servers in:

Voer voor DNS1 het dichtstbijzijnde dns ip van uw fysieke locatie in. Voor DNS2 voert u het 2e dichtstbijzijnde DNS-ip van uw fysieke locatie in.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

14. 14. Klik op Set
15. 15. Open de webbrowser van Google Chrome en ga naar
en zorg ervoor dat u uw IP-adres LOGIN en VERIFYY (VERIFIEERD) gebruikt. www.smartdnsproxy.com 16. 17. Voer uw e-mail in als daarom wordt gevraagd

Let op

. Zorg ervoor dat u uw GoogleTV opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw Google TV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.