Instelling Smart VPN voor Windows

* Onze SmartVPN toegang is alleen beschikbaar voor onze betaalde abonnees.

* Om toegang te krijgen tot ons SmartVPN-netwerk moet u uw VPN-account activeren, in uw Smart DNS Proxy Dashboard VPN sectie hier: https://www.smartdnsproxy.com/MyAccount/VPN.

Voor alle Windows versies hebben we een applicatie voor Windows ontwikkeld. Met deze app heeft u eenvoudig toegang tot ons wereldwijde SmartVPN-netwerk. U kunt uw internetverkeer versleutelen terwijl u ook toegang krijgt tot meer dan 600+ kanalen over de hele wereld via dezelfde SmartVPN-servernetwerken waarmee u verbonden bent.

You can download our application here: https://support.smartdnsproxy.com/article/128-vpn-apps

Nadat u de app heeft gedownload kunt u inloggen met uw Smart DNS Proxy-account e-mail en wachtwoord of u kunt uw VPN-gebruikersnaam gebruiken in plaats van het e-mailadres.

IMPORTANT: In order to use VPN servers, your password should contain only alphanumeric characters, without any special characters.