Roku-instelling voor Smart DNS Proxy

1. Roku heeft geen geavanceerde netwerkinstellingen en de enige optie om het te gebruiken met Smart DNS Proxy is het updaten van uw DNS-instellingen in uw router. De details van de routerconfiguratie vindt u in onze Hoe de pagina in te stellen. Met router setup krijgen al uw apparaten in het netwerk verbonden met uw router toegang tot Smart DNS Proxy.

2. Ook met de nieuwe Roku updates dwingt een aantal applicaties zoals Netflix om gebruik te maken van Google DNS IP's die Netflix blokkeert om te werken met Smart DNS Proxy. Om dit probleem te omzeilen, moet je "Static IP Routing" op je router instellen. Hiermee stuurt uw router elke Google DNS-aanvraag door naar Smart DNS Proxy IP's en werkt Netflix naar behoren. Zoek de details van de routerconfiguratie voor Statische IP-Routing.

Roku-account

Elk Roku-apparaat moet worden "gekoppeld" aan de gebruikersaccount op https://owner.roku.com/.

Belangrijk: U moet een account aanmaken vanaf de computer VOORDAT u het Roku-apparaat activeert. Maak GEEN account aan als Roku-box u vraagt om een nieuwe aan te maken, dan kan het zijn dat deze verkeerd is aangemaakt en u geen nieuwe apps te zien krijgt. Als uw apparaat geen Amerikaanse "kanalen" toont, moet u een nieuw account aanmaken, het "fabrieksreset" doen en het apparaat "koppelen" aan dat account.

Onlangs is Roku begonnen met het vragen van het factuuradres van gebruikers en gebruikt het om apps te selecteren die beschikbaar zijn via de Channel Store.

Om Roku-account "compatibel" met Amerikaanse kanalen in te stellen, moet u "Verenigde Staten" als land selecteren en een postcode gebruiken die bestaat uit cijfers van de postcode van uw feitelijke factuuradres.

U moet elke Amerikaanse postcode kunnen gebruiken, dat wil zeggen: 90224, 90245, 50322.

Als u al een Netflix- of Vudu-account hebt ingesteld, kunt u dezelfde postcode en dezelfde kaart of PayPal-account gebruiken. Let op, PayPal-account moet een creditcard met een Amerikaans factuuradres hebben.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw Roku-apparaat opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw Roku/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U dient uw IP-adres te LOGEN INTO Smart DNS Proxy en UPDATE te gebruiken. zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC op onze site in te loggen vanaf hetzelfde Wired/Wireless-netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.