Android Setup voor Smart DNS Proxy

Hier is onze video over het opzetten van Smart DNS Proxy op Android en iOS apparaten. Android directe instructies beginnen bij minuut één in de video. Onder de video vindt u ook stap voor stap screenshot instructies.

Als u van plan bent om Android Apparaat te gebruiken met Smart DNS Proxy raden wij u aan om uw router te configureren. Meer informatie over het configureren van uw router vindt u op onze pagina Hoe te configureren.

Als je geen toegang hebt tot de router waarmee je verbonden bent, vind je de Smart DNS Proxy setup instructies voor Android hieronder:

Deze instructies werken alleen als je met je iPhone bent verbonden met een DRAADLOOS (Wi-Fi) netwerk. Als je op 3G/4G/LTE zit, kun je Smart DNS Proxy helaas niet gebruiken. Je moet verbonden zijn met een Draadloos netwerk.

Voor Android 2.3+

1. Klik op "Instellingen". "Instellingen"

2. "Draadloos en netwerken"

3. "Wi-Fi instellingen"

4. Menu > "Geavanceerd"

5. Gebruik statisch IP

6. Kopieer het huidige IP-adres (paar regels hierboven) naar het IP-adresveld

7. Stel Gateway in als router IP (gewoonlijk hetzelfde als huidig IP behalve dat het laatste nummer .1 is, d.w.z. als uw telefoon IP 192.168.2.130 is dan is router waarschijnlijk 192.168.2.1)

8. Stel Netmask 255.255.255.0 in (soms is het anders, maar je zou al moeten weten wat te doen als het zo is)

9. Stel DNS 1 en DNS 2 velden in uit de onderstaande tabel: Voer dichtstbijzijnde dns-server naar uw fysieke locatie in als DNS1 en voer tweede dichtstbijzijnde servers naar uw fysieke locatie in als DNS2.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

10. 10. Menu > "Opslaan"

11. 12. Start uw telefoon opnieuw op (power cycle).

* Onthoud dat wanneer uw iPad/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.

Voor Android 4.0+ (ICS / Ice cream sandwich)

1. 2. Instellingen

2. WiFi (klik op het woord "WiFi", niet op de AAN/UIT schakelaar)

3. Druk op het gewenste (of actieve) draadloze netwerk en houd dit ingedrukt tot het dialoogvenster

verschijnt. 4. Selecteer "Wijzig netwerk"

5. 5. Schakel het selectievakje "Geavanceerde opties weergeven" onderaan

in. 6. Schakel "IP settings" (IP-instellingen) naar "Static" (Statisch)

7. Schakel het selectievakje "Advanced options" (geavanceerde opties weergeven) in. 7. Houd IP-adres, Gateway en Netwerk prefix lengte hetzelfde (moet worden ingesteld vanaf standaard DHCP)

8. Selecteer "Verander de geavanceerde opties" op de onderkant van het scherm. 8. Stel DNS 1- en DNS 2-velden in volgens bovenstaande tabel.

DNS 1 : 23.21.43.50
DNS 2 : 54.229.171.243

9. 9. "Opslaan"

10. 10. Start uw telefoon opnieuw op(power cycle).

Attentie

* Vergeet niet dat wanneer uw Android toestel/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.