iPod Setup voor Smart DNS Proxy

Als u van plan bent om de iPod te gebruiken met Smart DNS Proxy raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u op onze pagina Hoe u de router kunt instellen.

Als u geen toegang hebt tot de router waarmee u verbonden bent, vindt u hieronder de instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor iPhone:

Deze instructies werken alleen als u met uw iPhone verbonden bent met een DRAADLOOS (Wi-Fi) netwerk. Als u op 3G/4G/LTE zit, kunt u Smart DNS Proxy helaas niet gebruiken. U moet verbonden zijn met een draadloos netwerk.

Om Amerikaanse apps van iTunes te downloaden, moet u op uw iPad, iPhone of iPod een Amerikaanse iTunes-account hebben. Voor UK Apps heb je een UK iTunes account nodig om kanalen als BBC, ITV en 4oD te downloaden. Hetzelfde geldt voor andere landen. Onze Smart DNS Proxy servers helpen u niet bij het instellen van deze accounts, maar u kunt een oplossing vinden op het internet. Google gewoon:us+iTunes+account, enz. Zodra u deze toepassingen hebt geïnstalleerd op uw iPad, iPhone of iPod, kunt u vervolgens Smart DNS Proxy gebruiken om goed te streamen vanaf elke locatie/land.

1. Start de toepassing Instellingen en klik op Wi-Fi.

2. 2. Klik op het netwerk dat u op dat moment verbonden bent.

3. 3. Klik op het DNS-veld.

4. Klik op Server toevoegen en voeg twee van onze DNS-servers toe die zich dichter bij uw fysieke locatie bevinden. U vindt onze DNS-serverlocaties en IP-adressen hier: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

Attentie

Zorg ervoor dat u uw iPod RESTART!

* Onthoud dat wanneer uw iPod/Router IP verandert, onze dienst zal stoppen met werken voor u. U moet inloggen op Smart DNS Proxy en uw IP adres updaten zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP adres kan toevoegen aan onze database. Daarna kunt u onze dienst blijven gebruiken. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanuit hetzelfde bekabelde/draadloze netwerk om ons systeem uw IP adres te laten zien.