iPhone Setup voor Smart DNS Proxy

iPhone Setup voor SmartDNS of DNSProxy

Als u van plan bent om de iPhone te gebruiken met Smart DNS Proxy raden wij u aan om uw router te configureren. U vindt de details van de routerconfiguratie op onze pagina Hoe u de router kunt instellen.

Als u geen toegang hebt tot de router waarmee u verbonden bent, vindt u hieronder instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor de iPhone:

Deze DNS-instructies werken alleen als u met uw iPhone verbonden bent met een WIRELESS (Wi-Fi) netwerk. Als u op 3G/4G/LTE zit, kunt u helaas geen gebruik maken van Smart DNS Proxy. U moet verbonden zijn met een draadloos netwerk.

Om US Apps van iTunes te downloaden, moet u een US iTunes-account hebben op uw iPad, iPhone of iPod. Voor UK Apps moet u een UK iTunes-account hebben om kanalen zoals BBC, ITV en 4oD te kunnen downloaden. Hetzelfde geldt voor andere landen. Onze Smart DNS Proxy servers zullen u niet helpen om deze accounts in te stellen, maar u kunt wel een oplossing vinden op het internet. Gewoon Google:us+iTunes+account, enz. Zodra u deze applicaties op uw iPad, iPhone of iPod hebt geïnstalleerd, kunt u Smart DNS Proxy gebruiken om goed te streamen vanaf elke locatie/land.

1. 2. Start de applicatie Settings en klik op Wi-Fi.

2. 2. Klik op het netwerk dat u op dat moment verbonden bent.

3. 3. Klik op het DNS-veld.

4. 4. Klik op Add Server en voeg twee van onze DNS Servers toe die zich dichter bij uw fysieke locatie bevinden. U vindt onze DNS Server-locaties en IP-adres hier: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

Let op:

Zorg ervoor dat u uw iPhone opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw iPhone/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.