Xbox 360-opstelling voor de slimme DNS-proxyservice

Instellingsinstructies voor Smart DNS Proxy Service

Als u van plan bent om XBOX 360 met Smart DNS Proxy Service te gebruiken, raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u in onze Hoe de pagina in te stellen.

Als je je PlayStation3 alleen wilt instellen, volg dan de volgende instructies op:

1. 1. Ga naar Mijn Xbox, en selecteer vervolgens Systeeminstellingen.

2. 2. Selecteer Netwerkinstellingen.

3. Ga naar Mijn Xbox en selecteer vervolgens Systeeminstellingen. 3. Selecteer Bedraad netwerk of de naam van uw draadloze netwerk, als u hierom wordt gevraagd.

4. Selecteer de naam van het draadloze netwerk. 4. Selecteer Netwerk configureren.

5. 5. Selecteer DNS-instellingen op het tabblad Basisinstellingen.

6. Klik op het tabblad Basisinstellingen. 6. Selecteer Manual (Handleiding).

7. Selecteer de naam van het draadloze netwerk als u hierom wordt gevraagd. 7. Selecteer Primaire DNS-server
en Voer de primaire DNS-server in  van de volgende Smart DNS Proxy Service IP-adressen en selecteer vervolgens Done. Selecteer de dichtstbijzijnde dns-server bij uw fysieke locatie.

8. 8.Selecteer Secundaire DNS-server en voer de secundaire DNS-server in vanaf de volgende Smart DNS Service Proxy IP en selecteer vervolgens Gereed. Gebruik het op één na dichtstbijzijnde DNS-server IP.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

9.10.Druk op de B-knop op uw controller en selecteer vervolgens Test XBOX Live Connection.

Let op

. Zorg ervoor dat u uw XBOX 360 opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw XBOX 360/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP adres zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde bedrade/draadloze netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.

Problemen oplossen

Als u "We kunnen geen verbinding maken met Netflix" krijgt. Probeer het dan later. Ondersteuning: netflix.com/tvhelp". en/of
Als Netflix niet reageert wanneer u het selecteert, probeer dan Netflix te verwijderen en de software opnieuw te downloaden. Hier is hoe:

1. Ga naar Mijn Xbox en selecteer vervolgens Systeeminstellingen.
2. 2. Selecteer Geheugen.
3. 3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (waarschijnlijk de Xbox 360-harddrive).
4. Selecteer het apparaat dat u wilt gebruiken. 5. Selecteer Games.
5. Zoek en selecteer alle items die verwijzen naar Netflix.
6. Selecteer de optie "Netflix". 6. Selecteer Delete.
7. Selecteer de optie Delete. 7. Ga terug naar het Xbox-dashboard.
8. Selecteer de optie "Xbox 360 Hard Drive". 8. Ga naar de videomarktplaats en selecteer vervolgens Netflix.
9. 9. Selecteer Download bevestigen om Netflix te downloaden.