PS Vista Setup voor Smart DNS Proxy

Als u van plan bent om Play Station Vista met Smart DNS Proxy te gebruiken, raden wij u aan om uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u op onze pagina Hoe u de router kunt instellen.

Als je je PlayStation Vista alleen wilt instellen, volg dan de volgende instructies op:

1. 2. Open instellingen > Netwerk > Wi-Fi-instellingen

2. 2. Zoek het actieve Access Point, maak er verbinding mee en open de instellingen ervan.

3. 3. Open de geavanceerde instellingen.

4. 4. Zoek DNS-instellingen en  Selecteer Handmatig.

5. 5. Scrollen naar beneden en  Vul DNS-servervelden in met Smart DNS Proxy IP's: Gebruik de twee dichtstbijzijnde dns-servers bij uw fysieke locatie.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

6. 6. Verander niets anders en klik op de OK-knop in de rechterbenedenhoek.

7. 7. Ga terug en controleer de status in de internetverbindingstest.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw PS Vita opnieuw opstart!

* Onthoud dat als je PS Vista/Router IP verandert, onze service niet meer voor je werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat je je instelt, raden we je ook aan om je met je pc op onze site aan te melden vanaf hetzelfde Wired/Wireless-netwerk om ons systeem je IP-adres te laten zien.

* De Netflix App is beschikbaar in de PlayStation Store onder "Apps" (naar beneden scrollen) voor gebruikers met een account dat in de VS of Canada is geregistreerd. De beschikbaarheid in andere landen is afhankelijk van het PSN- en Netflix-beleid.