PS3 Setup voor Smart DNS Proxy

Als u van plan bent Play Station 3 met Smart DNS Proxy te gebruiken, raden wij u aan uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u op onze pagina Hoe u de router kunt configureren.

Als je je PlayStation3 alleen wilt instellen, volg dan de volgende instructies op:

1. 2. Selecteer Instellingen > Netwerkinstellingen.

2. 2. Selecteer Internetverbindingsinstellingen.

3. 3. Selecteer Ja
  wanneer er een bevestigingsscherm wordt weergegeven waarin staat dat de verbinding met het internet wordt verbroken.

4. 4. Selecteer Aangepast. Laat alle instellingen zoals ze zijn, totdat je bij  DNS-instellingen.

5. 5. Selecteer Handleiding en  DNS-servervelden vullen met waarden van Smart DNS Proxy IP's als volgt: Gebruik de twee dichtstbijzijnde dns-servers bij uw fysieke locatie.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

6. 6. Druk op de rechterknop op de PS3-controller tot deze wordt aangeboden om de verbinding te controleren. Controleer de verbinding om de instellingen op te slaan.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw PS3 opnieuw opstart!

* Vergeet niet dat wanneer uw PS3/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres zodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.