PS4 DNS Setup voor Smart DNS Proxy

Als u van plan bent Play Station 4 met Smart DNS Proxy te gebruiken, raden wij u aan uw router te configureren. De details van de routerconfiguratie vindt u op onze pagina Hoe u de router kunt configureren

Sommige diensten werken mogelijk niet goed met PS4, dus we raden je aan om je verbinding eerst met je pc te testen.

Play Station 4 DNS Settings:

Om je PlayStation4 alleen voor Smart DNS Proxy in te stellen, volg je de volgende instructies op:

1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar Netwerk
  3. Kies voor een internetverbinding
  4. Kies aangepaste
  5. Kies Wi-Fi of LAN afhankelijk van de manier waarop u verbinding maakt met het internet
  6. Kies Automatisch voor IP-adres
  7. Kies niet specificeren voor DHCP-gastheernaam
  8. Kies handleiding voor DNS-instellingen
  9. Stel Primaire DNS en Secundaire DNS van onderaf in.
    *** Gebruik de DNS-servers die het dichtst bij uw fysieke locatie liggen.
  10. De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers
  11. Als u dat gedaan hebt, klikt u op Volgende om de verbinding te testen.
  12. Start dan je PS4 opnieuw op.

Let op:

Zorg ervoor dat je je PS4 opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer je PS4/Router IP verandert, onze service niet meer voor je werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP adres zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw IP kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless-netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.