LG TV-opstelling voor Smart DNS-proxy

LG Smart TV Smart DNS Proxy Settings

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

--- --- ---
Deze instructie is alleen bedoeld als richtlijn en verschillende TV-modellen kunnen een andere interface hebben. Zorg ervoor dat u de meest recente firmware beschikbaar heeft.
1. 2. Zet aan uw LG Smart TV en  Druk op Instellingen.

2. Vanuit dit instellingenmenu  Scroll naar beneden naar  Netwerk en  Selecteer Netwerkverbinding.

3. Zorg ervoor dat uw LP Smart TV is aangesloten op LAN of een draadloos netwerk.  Druk op Startverbinding.

4. 4. Selecteer uw netwerk en vervolgens  Selecteer andere netwerklijst.

5. 5. Selecteer de knop voor het instellen van een expert.

6. 6. Selecteer uw netwerkverbinding.

7. 7. Scroll naar beneden naar de  DNS-wijze en selecteer  Handmatig tabblad. Ga dan naar binnen  Smart DNS Proxy Servers IP van het volgende en  Druk op OK. Selecteer de twee servers die het dichtst bij uw fysieke locatie liggen.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers
8. Het zal de verbinding testen. Druk op Voltooi om de instellingen op te slaan en sluit het menu af.

Start nu uw LP Smart TV opnieuw op en het zal beginnen met Smart DNS Proxy.

* Onthoud dat wanneer uw TV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Dan kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.