Sony TV Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

Druk op Home en selecteervervolgens Setup > Network > Network Setup

Selecteer Wired Setup of Wireless Setup, afhankelijk van hoe uw tv is aangesloten op uw thuisnetwerk.

Selecteer Custom en voer de volgende Smart DNS Proxy Servers in : - Selecteer de dichtstbijzijnde servers voor DNS 1 bij uw fysieke locatie en de op één na dichtstbijzijnde DNS 2.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

Start nu uw TV opnieuw op en het zal beginnen met het gebruik van Smart DNS Proxy.

* Onthoud dat wanneer uw TV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U zult Smart DNS Proxy moeten LOGEN zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Dan kunt u gebruik blijven maken van onze service.