Samsung TV Setup voor Smart DNS Proxy

Samsung Smart TV Smart DNS Proxy Settings

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

--- --- ---
Op sommige Samsung Smart TV apparaten zal de BBC iPlayer helaas niet werken. Samsung vergrendelt diverse apps aan de hand van het modelnummer van de TV. Zo kunnen bijvoorbeeld de modelnummers uit de UK geen gebruik maken van BBC iPlayer. Ook de VUDU kan niet gebruikt worden. Het is niet beschikbaar in de apps van de Amerikaanse tv-modellen. U kunt de apps misschien wel downloaden, maar ze zullen niet streamen/werken.

Het spijt ons zeer, maar vandaar dat het een hardware beperking is door Samsung zelf, er is niet veel wat we er aan kunnen doen.

---
1. 2. Druk op Menu op uw Samsung Smart TV afstandsbediening.

2. Vanuit dit instellingenmenu  Scroll naar beneden naar  Netwerk.

3. 3. Selecteer Netwerkinstellingen.

4. Uw TV of Blue-ray speler laat u zien hoe deze is aangesloten op het internet.  Druk op Start.

5. 5. Selecteer uw internetverbinding. Als u Draadloos netwerk selecteert en ervoor zorgt dat u het juiste draadloze wachtwoord invoert om verbinding te maken.

6. Uw apparaat zal laten zien dat het goed is getest en aangesloten op het internet. Nu  Selecteer IP instellingen.

7. 7. Scroll naar beneden naar de  DNS-instellingen en ga naar binnen  Smart DNS Proxy Servers IP van het volgende en  Druk op OK. Selecteer het server-IP dat het dichtst bij uw fysieke locatie ligt:

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

8. Het zal de verbinding testen. 9. Druk op Volgende om de instellingen op te slaan en het menu te verlaten.

Start nu uw TV opnieuw op en het zal beginnen met het gebruik van Smart DNS Proxy.

* Onthoud dat wanneer uw TV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U zult Smart DNS Proxy moeten LOGEN zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Dan kunt u gebruik blijven maken van onze service.