Tomatenrouter DNS Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de Smart DNS Proxy installatie-instructies voor Tomato Router is slechts één keer nodig. Zodra u klaar bent met de initiële Tomato Router DNS-instelling voor Smart DNS Proxy, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Maar als uw IP-adres verandert, moet u inloggen op uw Smart DNS Proxy MyAccount-paneel en uw nieuwe IP-adres registreren op ons netwerk. Zo kan ons netwerk uw Tomato Router identificeren.

Neem de volgende stappen om DNS te configureren op Tomato-firmware-routers:

1. 1. Open Tomato Web Admin en  Click Basic < Network sectie.

2. 2. Wijzig Statische DNS IP's in Smart DNS Proxy. Gebruik twee van de volgende IP's*
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers. Gebruik de dichtstbijzijnde DNS-servers bij uw fysieke locatie. Selecteer de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Primair. Selecteer vervolgens de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Secundaire server.

* We stellen voor dat u de dichtstbijzijnde DNS-IP's gebruikt. Als u zich bijvoorbeeld in Europa bevindt, kunt u Duitsland als Primair gebruiken en Spanje of Ierland als Secundair.

3. 3. Bewaar de instellingen.

Let op

Wij raden u aan uw Tomato Router opnieuw op te starten.

* Vergeet niet dat wanneer uw PC/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adreszodat ons systeem uw IP-adres kan controleren en uw nieuwe IP-adres kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.