DD-WRT DNS Setup voor Smart DNS Proxy

De volgende Smart DNS Proxy-instellingsinstructies voor dd-wrt-router zijn slechts één keer nodig. Zodra u klaar bent met de initiële Smart DNS Proxy-setup op uw dd-wrt-router, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

--- --- ---
Deze instructie is slechts een richtlijn en verschillende routermodellen kunnen een andere interface hebben. Zorg ervoor dat u de meest recente firmware beschikbaar heeft.

Hieronder vindt u de instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor DD-WRT Router:

1. 2. Selecteer SETUP van de bovenste tabbladen en selecteer vervolgens BASIC Setup daaronder.

2. 2. Wijzig Statische DNS 1, Statische DNS 2 en Statische DNS 3 in het gedeelte Netwerkadresinstellingen (DHCP) als volgt: kies de servers die het dichtst bij uw fysieke locatie liggen.
De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers.
3. 3. Pas de instellingen toe.

Let op

Zorg ervoor dat u uw DD-WRT Router opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw PC/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres s o dat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Dan kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.