Belkin Router DNS Setup voor Smart DNS Proxy

Het instellen van uw Belkin Router voor Smart DNS Proxy is slechts één keer nodig. Zodra u klaar bent met de initiële Smart DNS Proxy-instelling op uw Belkin Router, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

--- --- ---
Deze instructie is slechts een richtlijn en verschillende routermodellen kunnen een andere interface hebben. Zorg ervoor dat u de meest recente firmware beschikbaar heeft.

Hieronder vindt u de instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor Belkin Router:

1. 1. Log in op uw Belkin Router Admin Panel.

Bezoek a.u.b. http://192.168.2.1 op uw internet webbrowser. Als u geen toegang krijgt tot uw Belkin router Admin Panel-pagina, probeer dan http://192.168.1.1 of http://192.168.0.1.

2. 2. Voer uw Belkin Router Admin Panel-gegevens in.

Als u deze informatie niet kent, zoek dan gewoon uw routeboek op. Het moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord geven.

3. 3. Selecteer DNS in de sectie Internet WAN.

4. Als het u vraagt om een wachtwoord in te voeren, voer dan uw Belkin Router-wachtwoord in. Als u nog niet eerder een wachtwoord hebt ingesteld, is het standaard om het leeg te laten en simpelweg Submit in te voeren.

5. 5. Schakel Automatisch van ISP uit en voer de volgende Smart DNS Proxy DNS IP's in.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers. Gebruik de dichtstbijzijnde DNS-servers bij uw fysieke locatie. Selecteer de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Primair. Selecteer vervolgens de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Secundaire server.
6. 6. Klik op om wijzigingen toe te passen.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw Belkin Router opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw PC/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres. zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless-netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.