Asus Router DNS Setup voor Smart DNS Proxy

De volgende Asus Router Smart DNS setup-instructie is slechts één keer nodig. Zodra u klaar bent met de initiële Smart DNS Proxy setup op uw Asus Router, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

--- --- ---
Deze instructie is slechts een richtlijn en verschillende routermodellen kunnen een andere interface hebben. Zorg ervoor dat u de meest recente firmware beschikbaar heeft.

Hieronder vindt u de instructies voor het instellen van Smart DNS Proxy voor Asus Router:

1. 1. Log in op uw Asus Router Admin Panel.

De meeste Asus Router Admin-panelen kunnen worden bereikt via het typen van http://192.168.1.1 in de internet webbrowser adresbalk. Als het niet werkt, dan kunt u proberen http://192.168.0.1 of http://192.168.2.1)

2. 2. Voer uw Asus Router admin panel gebruikersnaam en wachtwoord in en LOG IN. De standaardgegevens zijn  admin voor gebruikersnaam en  admin voor het wachtwoord. U kunt de juiste informatie vinden in het handboek van uw router.

3. Klik op WAN.

4. 4. Zoek Maak automatisch verbinding met een DNS-server en stel deze in op NEE.

5. 5. Voer Smart DNS Proxy DNS IP's in naar DNS Server 1 & DNS Server 2 secties.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers. Gebruik de dichtstbijzijnde DNS-servers bij uw fysieke locatie. Selecteer de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Primair. Selecteer vervolgens de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Secundaire server.

6. 6. Klik op Toepassen.

Let op

Zorg ervoor dat u uw Asus Router opnieuw opstart!

* Onthoud dat wanneer uw PC/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy en UPDATE uw IP-adres. zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Vervolgens kunt u gebruik blijven maken van onze service. Als dit de eerste keer is dat u zich instelt, raden wij u ook aan om met uw PC in te loggen op onze site vanaf hetzelfde Wired/Wireless-netwerk om ons systeem uw IP-adres te laten zien.