Hisense TV Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch *op elk moment!

1. 2. Tik op de knop Home op de afstandsbediening.

2. 2. Ga naar Instellingen en kies Netwerk.

3. 3. Kies "Netwerkconfiguratie: Aangesloten”.

4. 4. Selecteer in Netwerkconfiguratie de optie Geavanceerde instellingen.

5. 5. Kies IP-instellingen.

6. 6. Wijzig de IP-instelmodus in handmatig. 7. Houd het IP-adres, het Netmasker en de Gateway-waarde zoals deze is en wijzig alleen de DNS-server 1 en DNS-server 2 in Smart DNS Proxy DNS-IP'sen tik vervolgens op Opslaan.

* Onthoud dat wanneer uw TV/Router IP verandert, onze service niet meer voor u werkt. U moet LOG INTO Smart DNS Proxy zodat ons systeem uw IP adres kan controleren en uw nieuwe IP kan toevoegen aan onze database. Dan kunt u gebruik blijven maken van onze service.