Chromebook DNS Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie, hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch op elk moment!

1. 1. Klik vanaf de "Homepage" op het pictogram Customise & Control Google Chrome in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Klik op het pictogram Customise & Control Google Chrome . 2. Klik op Instellingen.

3. 3.Klik op uw internetverbinding (bijv. Sky-Internet).

4. 4. Klik opnieuw op uw internetverbinding.

5. 5.Klik op Netwerk.

6. 6.Scroll naar beneden en klik op het vakje"Custom Name Servers".

7. 8. Voer de serveradressen in die zijn opgegeven in de vakjes"Server 1" &"Server 2".

Gebruik de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Server1. Selecteer vervolgens de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Server2.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

***U kunt de bovenstaande DNS-IP's wijzigen met de volgende. Door gebruik te maken van de dichtstbijzijnde locatie van uw fysieke locatie krijgt u een betere snelheid van dns-resolutie.

U vindt onze DNS-serverlocaties en IP-adres hier: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

8. 8. Klik op"Sluiten".

Attentie

Zorg ervoor dat u uw Chromebook af en toe opnieuw opstart en bezoek www.smartdnsproxy.com en LOG INTO uw account, zodat ons systeem uw IP-adres kan identificeren om te werken met Smart DNS Proxy-services. Anders zal onze service niet werken.