Windows XP Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch op elk moment!

1. 2.Klik op de knop Start en klik op Configuratiescherm.

2. 2.Klik op Netwerkverbindingen.

3. 3.Dubbelklik op uw verbinding. Als u meer dan één verbinding heeft, kies dan uw actieve verbinding.

4. 4.Klik op Eigenschappen.

5. 5.Selecteer Internet Protocol (TCP/IP) en klik op Eigenschappen.

6. 6.Klik op het keuzerondje "Gebruik de volgende DNS-serveradressen" en typ Smart DNS Proxy IP-adressen in de velden Preferred DNS Server en Alternate DNS Server, zoals hieronder beschreven:

Gebruik de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Voorkeurs DNS-server. Gebruik dan de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Alternatieve DNS-server.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

7. 7. Klik nu weer op OK en OK.

Let op

. Ga af en toe naar www.smartdnsproxy.com en LOG INTO uw account, zodat ons systeem uw IP-adres kan identificeren om te werken met Smart DNS Proxy diensten. Anders zal onze service niet werken.