Windows Vista Setup voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch op elk moment!

1. 2.Klik op de knop Start en klik op Configuratiescherm.

2. 2.Klik op Netwerk en Internet.

3. 3.Klik op Netwerk en Delen.

4. 4.Klik op Netwerkverbindingen beheren.

5. 5.Dubbelklik op uw aangesloten netwerkadapter.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u de netwerkadapter selecteert die uw pc gebruikt om verbinding te maken met het internet. Als u een draadloze verbinding gebruikt, selecteer dan een willekeurige aangesloten draadloze adapter. U moet de aangesloten adapter gekleurd zien en niet rood gekleurd.

6. 6.Klik op Eigenschappen.

7. 8.Schakel hetvinkje bij Internet Protocol Versie 6 (TCP/IPv6)uit.

Klik vervolgens op Internet Protocol Versie 4 (TCP/IPv4) en klik vervolgens op Eigenschappen.

8. 8. Vanuit de Algemene Tab Klik op Gebruik de volgende DNS server adressen.

Vul de DNS velden in met Smart DNS Server IP's als volgt:

Gebruik de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Voorkeur DNS Server. Gebruik dan de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Alternatieve DNS server.

De lijst met IP adressen van onze DNS severs kunt u hier vinden op onze DNS Server Lijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers.

9. Klik op OK en weer OK.

Attentie

Zorg ervoor dat u uw PC af en toe opnieuw opstart en bezoek www.smartdnsproxy.com en LOG INTO uw account zodat ons systeem uw IP adres kan identificeren om te werken met Smart DNS Proxy diensten. Anders zal onze service niet werken.