Windows 7 Instelling voor Smart DNS Proxy

Het volgen van de installatie-instructies is slechts één keer nodig. Als u eenmaal klaar bent met de eerste installatie hoeft u niet meer dezelfde stappen te ondernemen. Uw verbinding werkt automatisch op elk moment!

Hieronder volgt de Video Tutorial voor Smart DNS Proxy Windows 7 Setup. U vindt de handmatige installatie-instructies hieronder:

Hieronder vindt u stap voor stap instructies voor het instellen van Windows 7:

1. 2. Klik op de knop Start en klik op Configuratiescherm.

2. 2.Klik op Netwerk en Internet.

3. 3.Klik op Netwerk en Delen.

4. 4. Klik op Adapterinstellingen wijzigen.

5. 5. Dubbelklik op uw aangesloten netwerkadapter.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u de netwerkadapter selecteert die uw pc gebruikt om verbinding te maken met internet. Als u een draadloze verbinding gebruikt, selecteer dan een willekeurige aangesloten draadloze adapter. Als u internet met ethernet gebruikt, selecteer dan de aangesloten ethernetadapter. U moet de aangesloten adapter als gekleurd zien en niet met rood gekruisd gekleurd.

6. 6.Klik op Eigenschappen.

7. 8.Schakel hetvinkje bij Internet Protocol Versie 6 (TCP/IPv6)uit.

Klik vervolgens op Internet Protocol Versie 4 (TCP/IPv4) en klik vervolgens op Eigenschappen.

8. 8. Vanuit de Algemene Tab Klik op Gebruik de volgende DNS server adressen.

Vul de DNS velden in met Smart DNS Server IP's als volgt:

Gebruik de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Voorkeur DNS Server. Gebruik dan de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Alternatieve DNS server.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

9. 9. Klik opnieuw op OK en OK.

Let op

. Ga af en toe naar www.smartdnsproxy.com en LOGIN naar uw account, zodat ons systeem uw IP-adres kan identificeren om met Smart DNS Proxy diensten te werken. Anders zal onze dienst niet werken.

* Zodra u deze setup heeft gemaakt, hoeft u dit niet meer te doen. Maar ons netwerk identificeert uw pc vanaf het IP-adres. Dus als het IP van uw pc verandert, moet u inloggen op uw Smart DNS Proxy MyAccount en gewoon op de UPDATE IP knop klikken, zodat uw nieuwe IP door ons netwerk kan worden geïdentificeerd.