Windows 8 Setup voor Smart DNS Proxy

1. 1.Open Windows Verkenner en klik op Computer. 2. Open vervolgens het Configuratiescherm op de werkbalk.

2. 2.Klik op Netwerk en Internet.

3. 3. Klik op op Netwerk en Sharing Center.

4. 4. Klik op op Adapterinstellingen wijzigen.

5. 5. Dubbelklik op Uw aangesloten netwerkadapter.
(Zorg ervoor dat u de netwerkadapter selecteert die uw pc gebruikt om verbinding te maken met het internet. Als u een draadloze verbinding gebruikt, selecteer dan een willekeurige aangesloten draadloze adapter. Als u internet met ethernet gebruikt, selecteer dan de aangesloten ethernetadapter. U moet de aangesloten adapter als gekleurd zien en niet met rood gekruisd gekleurd).

6. 6. Klik op op Eigenschappen.

7. Schakel de Internet Protocol Versie 6 (TCP/IPv6).

Dan Klik op op Internet Protocol Versie 4 (TCP/IPv4) en vervolgens Klik op op Eigenschappen.

8. Uit het tabblad Algemeen Klik op op Gebruik de volgende DNS-serveradressen

Vul de DNS-velden in met de dichtstbijzijnde Smart DNS Server IP's van uw fysieke locatie. U vindt de Server IP's hieronder:
Voorkeur DNS-server : Voer het IP in van de dichtstbijzijnde fysieke locatie uit de lijst
Alternatieve DNS-server : Voer het IP in van de dichtstbijzijnde fysieke locatie uit de lijst.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

* Het gebruik van de dichtstbijzijnde servers van uw fysieke locatie geeft u een betere snelheid van dns-resolutie.

8. Zorg ervoor dat deinstellingen bij het afsluiten worden gecontroleerd en klik vervolgens op OK.

9. 9. Windows netwerk diagnostiek zal proberen om eventuele fouten te identificeren, wacht alstublieft tot het klaar is. Klik dan op Sluiten.

Let op:

Zorg ervoor dat u uw pc af en toe opnieuw opstart en bezoek www.smartdnsproxy.com en LOG INTO uw account zodat ons systeem uw IP-adres kan identificeren om met Smart DNS Proxy-services te werken. Anders zal onze service niet werken.