Mac OSX Setup voor Smart DNS Proxy

Hier is onze video over het instellen van Smart DNS Proxy op Mac OSX en Windows. MAC OSX directe instructies beginnen bij minuut één in de video. Onder de video vindt u ook stap voor stap screenshot instructies.

Mac OSX instellen met Smart DNS Proxy

1. 1. Open Systeemvoorkeuren

2. 2.Klik op Netwerk onder Internet & Draadloos.

3. 3. Selecteer het netwerk (draadloos of ethernet) waarop uw Mac is aangesloten. Als uw mac bijvoorbeeld via een draadloos netwerk is verbonden, moet u AirPort selecteren.

Klik vervolgens op Geavanceerd.

4. 4. Klik op DNS in het bovenste gedeelte. 5. Klik vervolgens op het DNS Server IP en verwijder deze met de - (min)-knop hieronder.

Klik dan op de + (plus) knop hieronder om Smart DNS Proxy IP adressen toe te voegen aan de volgende stap.

5. 6.Vul DNS-server IP's in.

Klik
op de + knop linksonder in het scherm om DNS-server IP in te voeren. U vindt hieronder IP's.
Klik nogmaals op de + knop en typ het 2e DNS Server IP.

Gebruik de dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Primair. Selecteer vervolgens de 2e dichtstbijzijnde server bij uw fysieke locatie als Secundaire server.

De lijst met IP-adressen van onze DNS-servers vindt u hier op onze DNS-serverlijst: https://www.smartdnsproxy.com/Servers

U kunt de bovenstaande DNS-IP's wijzigen met de volgende wijzigingen. Door de dichtstbijzijnde locatie van uw fysieke locatie te gebruiken, krijgt u een betere snelheid van de DNS-resolutie.

U bent nu ingesteld. U kunt nu inloggen op uw Smart DNS Proxy > Mijn Account > Home en controleren of u DNS Geconfigureerde en IP geactiveerde berichten kunt zien.

Let op

• Alleen Smart DNS Proxy IP's mogen worden gebruikt. Als u nog andere DNS IP's had, zorg er dan voor deze te verwijderen. Anders werkt onze service niet.
  • Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat u uw DNS-IP's hebt gewijzigd.
  • Ga naar www.smartdnsproxy.com en log in op uw account. Zo zal ons systeem uw IP-adres identificeren om te werken met Smart DNS Proxy diensten. Anders zal onze dienst niet werken.

Dank u wel!