Hoe stel ik het Login & Wachtwoord in voor OpenVPN zodat u het niet elke keer hoeft in te voeren?

Wanneer u verbinding maakt met het OpenVPN-netwerk, wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voor elke keer dat u verbinding probeert te maken.

U kunt de volgende instructies gebruiken om OpenVPN in te stellen. Gebruik dezelfde referenties telkens als u probeert toegang te krijgen tot het Smart DNS Proxy VPN-netwerk met de OpenVPN-applicatie op uw Windows of Ubuntu-computers.

1. 1. Maak een txt-bestand aan op een map naast uw .ovpn-bestanden en noem het wat u maar wilt. pass.txt'

2. 2. Zet uw gebruiker/pass in het bestand in twee regels, zoals:

Code:
gebruikersnaam
wachtwoord

3. Sla het dan op.

4. open uw .ovpn-bestand in notepad en changeauth-user-pass
naar:
auth-user-pass pass.txt

5. 5. Sla op en maak verbinding met uw openvpn-server.