VPN-opstelling voor Android: IKEv2-protocol

IKEv2-opstelling op Android

1. 2. Installeer "strongSwan" app van Play Store

2. 2. Open strongSwan en klik op "ADD VPN PROFIEL".

3. 3. Type één van de VPN-serveradressen als server ( Klik hier voor onze VPN-serverlijst), kies "IKEv2 EAP" als VPN Type en voer uw gegevens in. Vink "Select automatically" aan voor CA-certificaat en typ de naam van het nieuwe VPN-profiel, bijvoorbeeld "nl-am2.serverlocation.co".

4. 4. Voer in de geavanceerde instellingen "serverlocatie.co" in als "serveridentiteit". Sla dan het profiel op.

5. 5. Klik op het nieuw aangemaakte profiel om verbinding te maken met de server.