VPN-installatie voor iOS : PPTP-protocol

Dit artikel legt uit hoe je een PPTP VPN-protocolverbinding op een iOS-apparaat (iPad, iPhone, iPod) kunt instellen.

Voordat we beginnen, moet u uw VPN-account activeren vanuit uw Smart DNS Proxy MyAccount-paneel. Om dit te doen logt u in op uw https://www.smartdnsproxy.com/MyAccount.

Onder de Home sectie vindt u de VPN-configuratiestatus. Voer daar eenvoudigweg de VPN-gebruikersnaam in die u wilt gebruiken en klik vervolgens op Activeren. Het wachtwoord van uw VPN-account zal hetzelfde zijn als dat van uw Smart DNS Proxy-account.

Het instellen van uw iOS-apparaat (iPad, iPhone, iPod) voor VPN:

STAP #1

Raak de  Instellingen pictogram op het dashboard van uw iOS-apparaat. Ga naar de Algemeen sectie, tik dan op de VPN punt.

STAP 2

Raak de  VPN-configuratie toevoegen

STAP 3

Klik op het PPTP-tabblad bovenaan het scherm.

Navigeer met behulp van een webbrowser naar de " Slimme DNS-proxy VPN-server Lijst" sectie op de Smart DNS Proxy Support website. Lokaliseer uw VPN-server die u wilt verbinden.

• Voer in het vak Server het adres in van de VPN-server die u wilt aansluiten. Om bijvoorbeeld een verbinding te maken met de New Yorkse server kunt u ons-ny2.serverlocation.coinvoeren.
  • Vul in het vak Omschrijving"SDP VPN" in. Hier kunt u een vriendelijkere naam invoeren, afhankelijk van de servers die u wilt instellen, d.w.z.; "Smart DNS Proxy", SDP United Kingdom", "SDP Switzerland".

In de  Rekening en Wachtwoord velden, voer uw Slimme DNS-proxy VPN-account gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dit vinden in uw https://www.smartdnsproxy.com/MyAccount. pagina onder VPN-status.

Druk op " Bespaar"Vorm de rechterbovenhoek om verder te gaan.

STAP #4

Schuif de schakelaar AAN om verbinding te maken met de VPN. Een klein"VPN"-pictogram moet in de statusbalk bovenin het scherm verschijnen.

U bent nu verbonden en al uw internetverkeer is versleuteld & beveiligd!

Als je klaar bent, schuif dan de schakelaar  UIT om de VPN van uw Instellingen sectie. U kunt op elk moment verbinding maken en ontkoppelen met behulp van de VPN schakelaar aan de bovenkant van de Instellingen menu.

Problemen oplossen

Er zijn verschillende redenen waarom de VPN-verbinding zal mislukken. Hier zijn een aantal dingen om te controleren.

• Het PPTP-protocol kan worden geblokkeerd in uw Internet Service Provider-verbinding. Setup L2TP VPN-verbinding. L2TP maakt gebruik van een ander protocol en een andere coderingslaag.