VPN-installatie voor iOS: IKEv2

Setup IKEv2-protocolverbinding op Apple iOS-apparaten

1. Tik op het pictogram Instellingen op het dashboard van uw iOS-apparaat. Ga naar het onderdeel Algemeen en tik vervolgens op het VPN-item. Kies "VPN-configuratie toevoegen".

2. Voer een beschrijving van het VPN-profiel in, bijv. nl-am2.serverlocation.co
Voer het VPN-serveradres in dat u wilt gebruiken. (Klik hier om onze VPN-serverlijst te vinden)
Typ "serverlocatie.co" als "Remote ID".
Voer uw gegevens in als gebruikersnaam en wachtwoord.
Tik dan op "Klaar".

3. Maak dan verbinding met de server.

Uw kunt het nieuwe openbare IP-adres verifiëren op whatismyipaddress.com