VPN Inleiding

Om onze VPN-toepassingen rechtstreeks te downloaden, kunt u hier terecht:
https://support.smartdnsproxy.com/customer/en/portal/articles/2842396-vpn-apps

Smart DNS Proxy introduceert VPN (Virtual Private Network), beveiligde & private internettoegang voor al zijn gebruikers.

Voordelen van Smart DNS Proxy VPN

• Al uw internetverkeer wordt gecodeerd via ons wereldwijde netwerk.
  • Totale vrijheid van surfen op het internet zonder enige voetafdruk achter te laten.
  • Verbergt uw IP-adres.
  • Bescherm uw gegevens tegen hackers, overheden, internetproviders en andere nieuwsgierige blikken.
  • Beveilig uw computer op Hotspot Wifi verbindingen.
  • U kunt ook toegang krijgen tot streaming-diensten vanaf afgelegen locaties in het land.
  • Er is GEEN LOG in het netwerk.
  • Alle verbindingen zijn met UNLIMITED BANDWIDTH.
  • Alle verbindingen zijn met UNLIMITED SPEED.

Het beste deel is Smart DNS Proxy VPN ondersteunt alle PC/Mac- en Mobiele Apparaten-besturingssystemen. U kunt ook toegang krijgen tot VPN vanaf elke internetverbinding; DSL, kabel, satelliet, 3G/4G, enz.

Smart DNS Proxy VPN heeft vier verschillende lagen VPN-beveiligingsprotocollen;

1. PPTP-protocol;
    PPTP biedt 128-bits encryptie. Het wordt ondersteund door bijna elk besturingssysteem op pc's en mobiele apparaten. Eenvoudig in te stellen. Meestal biedt het een halsbrekende snelheid. Maar sommige Internet Service Providers zijn dit protocol aan het smoren, wat u zeer trage snelheden en verbrekingen kan geven.
  2. L2TP-protocol;
    L2TP biedt 256-bits encryptie. Het is veiliger dan PPTP en wordt ook door bijna elk besturingssysteem op pc's en mobiele apparaten ondersteund. Eenvoudig in te stellen en biedt een hoge snelheid.
  3. IKEv2 Protocol;
    IKEV2 biedt 256bit encryptie. Het maakt gebruik van vergelijkbare beveiligingstechnieken als het L2TP-protocol. Het wordt ondersteund door elk besturingssysteem van PC's en mobiele apparaten. In het geval dat L2TP niet werkt, kan IKEV2 worden gebruikt.
  4. IKEv1 Protocol;
    Een oudere versie van het IKEv2 protocol. Het wordt voorgesteld om te gebruiken op oudere apparaten die geen IKEv2-protocolondersteuning hebben.
  5. SSTP Protocol;
    SSTP biedt 2048 bit encryptie. Het is zeer veilig, maar kan alleen worden gebruikt op Windows besturingssystemen. Eenvoudig in te stellen. Langzamer dan PPTP en L2TP.
  6. OpenVPN Protocol;
    OpenVPN biedt 2048 bit encryptie. Het is ook zeer veilig als SSTP-protocol en wordt door bijna alle besturingssystemen op PC's en mobiele apparaten ondersteund. Het is gecompliceerd om te installeren. Het is langzamer dan PPTP, L2TP en SSTP.

Welk protocol moet ik gebruiken?

We raden onze gebruikers vooral aan om L2TP-protocollen te gebruiken voor de snelste internetervaring, terwijl een goede versleuteling met een eenvoudige setup mogelijk is. Als L2TP niet werkt, probeer dan IKEv2. Windows gebruikers kunnen ook het SSTP protocol gebruiken.

Het OpenVPN protocol is zeer betrouwbaar en veilig, maar het heeft weinig meer tijd nodig om te installeren. Als u weet wat u doet, raden wij u aan om OpenVPN te gebruiken.

U kunt onze VPN-applicaties hier downloaden:

Klik op het apparaat hieronder voor instructies over hoe u Smart DNS Proxy VPN (Virtual Private Network) kunt instellen;

Mac OS
MAC OS-app downloaden

Handmatige instelling
MAC (OS X) IKEv2
MAC (OS X) L2TP
MAC (OS X) OpenVPN

Vensters 10
Download Windows App (beta)

Handmatige instelling
Windows 8 PPTP
Vensters 8 L2TP
Windows 8 IKEv2
Vensters 7 SSTP
Windows 8 OpenVPN

Download Windows App (beta)

Windows 8 PPTP
Vensters 8 L2TP
Windows 8 IKEv2
Vensters 7 SSTP
Windows 8 OpenVPN

Download Windows App (beta)

Handmatige instelling
Windows 7 PPTP
Vensters 7 L2TP
Windows 8 IKEv2
Vensters 7 SSTP
Vensters 7 OpenVPN

Ubuntu PPTP
Ubuntu IKEv2
Ubuntu OpenVPN

Handmatige instelling
ChromeOS L2TP

Apple iPhone
iOS-app downloaden

Handmatige instelling
iOS L2TP
iOS IKEv2
iOS IKEv1
iOS OpenVPN

Apple iPad
iOS-app downloaden

Handmatige instelling
iOS L2TP
iOS IKEv2
iOS IKEv1
iOS OpenVPN

Android
Download de Android App

Handmatige instelling
Android PPTP
Android L2TP
Android IKEv2
Android IKEv1
Android OpenVPN

Router

DD-WRT OpenVPN
DD-WRT OpenVPN Handleiding
ASUS OpenVPN
Tomatenrouter OpenVPN
pfSense-router OpenVPN
Mikrotik PPTP

Om onze serverlocaties en -adressen te bekijken gaat u naar de Smart DNS Proxy VPN Server List Page.