VPN Inleiding

Om onze VPN-applicaties direct te downloaden, kunt u hier onze VPN Download pagina bezoeken:

https://support.smartdnsproxy.com/article/128-vpn-apps

*Gelieve te onthouden dat het gebruik van onze eigen applicatie de meest betrouwbare manier is om verbinding te maken met ons netwerk.

Smart DNS Proxy introduceert VPN (Virtual Private Network), beveiligde & private internettoegang voor al zijn gebruikers.

Voordelen van Smart DNS Proxy VPN

• Al uw internetverkeer wordt gecodeerd via ons wereldwijde netwerk.
  • Totale vrijheid van surfen op het internet zonder enige voetafdruk achter te laten.
  • Verbergt uw IP-adres.
  • Bescherm uw gegevens tegen hackers, overheden, internetproviders en andere nieuwsgierige blikken.
  • Beveilig uw computer op Hotspot Wifi verbindingen.
  • U kunt ook toegang krijgen tot streaming-diensten vanaf afgelegen locaties in het land.
  • Er is GEEN LOG in het netwerk.
  • Alle verbindingen zijn met UNLIMITED BANDWIDTH.
  • Alle verbindingen zijn met UNLIMITED SPEED.

Het beste deel is Smart DNS Proxy VPN ondersteunt elk PC/Mac en Mobiele Apparaten besturingssysteem. U kunt ook toegang krijgen tot VPN vanaf elke internetverbinding; DSL, Kabel, Satelliet, 3G/4G, enz.

IMPORTANT: In order to use VPN servers, your password should contain only alphanumeric characters, without any special characters.

Smart DNS Proxy VPN heeft vier verschillende lagen VPN-beveiligingsprotocollen;

1. OpenVPN-protocol
  2. IKEv2 Protocol;
  3. L2TP Protocol;

Onze apps zijn ontworpen om automatisch met het beste protocol te werken. U hoeft ze dus niet te kiezen.

U kunt alle Smart DNS Proxy VPN Server adressen hier vinden: https://support.smartdnsproxy.com/article/130-vpn-server-locations-addresses

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het indienen van je feedback. Probeer het later nog eens.