Hoe kunt u uw creditcardgegevens wijzigen?

Smart DNS Proxy maakt gebruik van de "BlueSnap" dienst voor creditcardverwerking. We houden dus geen creditcard of andere persoonlijke gegevens van onze gebruikers in onze database!

Hoe kunt u uw creditcardgegevens wijzigen in BlueSnap?

Er zijn 2 manieren om uw creditcardgegevens te wijzigen op Smart DNS Proxy voor het abonnement dat u via BlueSnap hebt genomen:

1.1. Annuleer uw abonnement en maak een nieuw abonnement aan met de nieuwe creditcard.

Dit is een eenvoudige manier. U kunt inloggen op uw Smart DNS Proxy > MyAccount > Profiel > Abonnementsinformatie en gewoon op de knop ANNULEREN SUBSCRIPTIE klikken. Volg de stappen.

Zodra uw abonnement is opgezegd, tot 15 dagen voor het einde van uw abonnement, kunt u weer inloggen op uw Smart DNS Proxy > MyAccount > Profiel > Abonnementsinformatie en met uw NEW CREDIT CARD een NIEUWE SUBSCRIPTIE aanmaken. Helaas is het om veiligheidsredenen niet mogelijk om een nieuw abonnement aan te maken voor 15 dagen van uw verlooptijd.

2. 2. Gebruik de Bluesnap Shopper Login sectie om uw creditcard bij te werken.

• Login op Bluesnap Shopper Login pagina.
  • Voer uw Bluesnap-gebruikersnaam of -ID in. (U kunt deze informatie vinden in de e-mail die u hebt ontvangen van Bluesnap voor uw eerste abonnementsaanmaak of een van uw berichten ter bevestiging van de verlenging van uw abonnement. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u altijd op de knop 'wachtwoord vergeten' klikken en deze opvragen.
  • Zodra u bent ingelogd, klikt u op de Blauwe Hyperlink met de tekst Wijzigen onder de sectie Betaalmethode.
  • Klik op een nieuwe kaart rechtsboven. Vul uw nieuwe creditcardgegevens in en klik vervolgens op verzenden. Voor de volgende verlenging zal Bluesnap uw nieuwe creditcard gebruiken.