Sokken5 Proxy-instelling voor Vuze op OSX

Socks5 proxy op Vuze client op OSX

1. 2. Klik op Vuze en druk vervolgens op Voorkeuren

. 2. In de sectie Modus schakelt u de User Proficiency van Beginner naar Advanced.

3. Ga nu naar Verbinding. Opmerking: Als u van plan bent om Socks5 proxy te gebruiken voor privacy doeleinden, dan moet u functies uitschakelen die anders uw openbare IP-adres zouden laten lekken en voor andere peers om direct verbinding met u te maken. In de sectie " Peer Sources" kun je alles deselecteren, behalve de eerste van een tracker.

4. 4. Breid de sectie Verbinding uit om meer opties te zien en klik op Proxy.

5. 5. Vink in de sectie Tracker-communicatie de volgende vakjes aan: Schakel proxying van trackercommunicatie in [herstarten vereist] en ik heb een SOCKS proxy
Voor Host voer een van de VPN-serveradressen in, waardoor P2P-verkeer mogelijk is.(Klik om onze VPN-serverlijst te vinden)
Voor Poort voer 1080 in.
Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de verificatievelden en druk op Test SOCKS.
Er verschijnt een nieuw venster Testing SOCKS-verbinding. Het zal u het volgende resultaat geven: 4. Verbinding OK - ondersteunde versie(s): 5. Druk op OK.

6. 6. Sluit het menu Opties en start Vuze opnieuw op. Als u daarna de Vuze opent, moet in de statusbalk Sokken met een groene indicator verschijnen, wat betekent dat Sokken5 perfect werkt.

Je hebt zojuist Socks5 proxy op Vuze ingesteld.