DirecTV Update

Een nieuwe update van de DirecTV NOW-app op Apple TV en andere iOS-apparaten en Android dwingt tot het inschakelen van locatiediensten die effectief het streamen met smart DNS uitschakelen.

Als je een Mac-computer hebt, is het mogelijk om DirecTV naar Apple TV te airplayen met behulp van een Chrome webbrowser (het enige nadeel is dat je een "frame" van een Chrome-browser zichtbaar op het scherm hebt). Om een of andere reden werkt Mac - Apple TV airplay op de Safari-browser niet (we onderzoeken het).

Om dat te doen, moet je wel:

1. 1. Start uw AppleTV op op uw TV.

2. 2. Log in op uw DirecTV NOW-account (met behulp van onze slimme DNS-dienst), zoek de show die u wilt bekijken en speel deze af.

3. 3. Druk op de AirPlay-knop bovenaan het scherm en kies AppleTV.

4. Mogelijk moet u een code voor AppleTV AirPlay invoeren (deze is standaard 1234 ) en wordt de show gespiegeld op uw tv-scherm.

Een andere optie is om DirecTV te spiegelen naar Chromecast op uw tv of, in het geval van nieuwere slimme tv's, om verschillende spiegelopties te proberen die beschikbaar zijn bij bepaalde tv-modellen. Als het niet werkt, blijft er voorlopig een ouderwetse HDMI-kabelverbinding van uw computer naar uw TV over.

Helaas is daar geen oplossing voor.

Het uitschakelen van automatische updates voor andere apparaten is ook een goed idee.

Zonder roottoegang tot de genoemde apparaten en enkele hacking-trucs met 'geo-spoofing'-toepassingen, kunnen we daar helaas niets aan doen. We kiezen ervoor om geen oplossingen te bieden voor het verkrijgen van root-toegangsrechten in iOS/Android, omdat dit kan leiden tot de corruptie van het besturingssysteem.