iTunes-account zonder creditcard

Hoe registreer je een iTunes-account (Apple ID) zonder creditcard voor de iTunes-winkels in de VS of andere landen.

n om een iOS-applicatie van een andere landspecifieke iTunes Store te downloaden, hebt u een nieuwe iTunes Apple ID-account voor dat specifieke land nodig.

Om bijvoorbeeld HULU PLUS-applicatie van de US AppStore te downloaden, moet u een US iTunes-account hebben, anders wordt HULU PLUS niet weergegeven in uw zoekopdrachten voor de app en kunt u deze niet downloaden.

Hier geven we u stap voor stap instructies over hoe u een andere landspecifieke iTunes-account voor AppStore kunt aanmaken zonder creditcard, zodat u andere landspecifieke applicaties naar uw iOS-apparaten kunt downloaden.

1. 1. Open iTunes vanaf uw computer en meld u aan vanaf uw account. Als het al is afgemeld, is dat prima. Ook als u iTunes niet op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u het vanaf hier installeren.

2. 2. Klik op App Store en ga naar beneden naar de sectie Gratis Apps. Selecteer vervolgens een van de Gratis Applicaties.

3. 3. Klik in de App op de knop Gratis.

4. 4. Klik in het pop-up venster op de knop Create Apple ID.

5.5.Klik op Continue

6. 6. Klik op Land, Klik hier om uw iTunes-land te wijzigen.

7. 8. Selecteer het Land waar u uw gratis iTunes Apple ID-account wilt instellen. Als u bijvoorbeeld apps wilt downloaden uit de App Store van de Verenigde Staten, selecteer dan USA.

8. 8. Vul uw gegevens in.

9. 9. Selecteer Geen voor Betalingsopties . 10. Vul uw factuuradres in. Maar het is belangrijk dat u een juist adres invoert in dat specifieke land dat u eerder hebt geselecteerd. We raden u aan om een hoteladres te googlen en het precies in te vullen met de juiste postcode.

Klik vervolgens op de knop Creëer een Apple ID.

10. 10. Zodra u uw account heeft aangemaakt, stuurt Apple u ter verificatie een e-mail. Log in op uw e-mailaccount en controleer uw nieuwe e-mailadres. Daarna kunt u de app store van dat specifieke land op de juiste manier downloaden.

Geniet ervan!...