Maak een US Xbox Live Account aan

Hoe maak ik een US Xbox 360 Live-account aan? (US Xbox 360-account)

Om toegang te krijgen tot Netflix, Hulu Plus en vele andere streaming apps moet u een Xbox Live-account hebben! Sommige apps zoals HULU Plus zijn alleen zichtbaar met een US Xbox Live-account. U kunt uw US Xbox Live-account gebruiken om apps te downloaden uit de VS-winkel en vervolgens overschakelen naar andere Xbox Live-accountlanden.

US Xbox 360-account instellen

1. 1. Maak een gratis Xbox Live-account aan en voer een willekeurig Amerikaans adres met een geldige Amerikaanse postcode in. We raden u aan een echt VS-adres in te voeren. U mag elk hoteladres uit de VS googlen.

2. 2. Download de Netflix App (of andere apps die u wilt streamen vanuit de VS die wij ondersteunen).

3. 3. Wijzig uw Xbox Locale instelling in "Verenigde Staten" via Instellingen > Systeem > Console-instellingen > Taal en Locale > Locale. Als u deze wijziging bijvoorbeeld niet doorvoert, werkt de laatste versie van Hulu Plus niet.

4. 5. Start uw Xbox 360 opnieuw op.

5. Start de Netflix App (of andere door u gedownloade apps).

* We ondersteunen geen "native" Xbox-downloads. We bieden dus geen hulp bij het downloaden van games, apps, enz. die niet beschikbaar zijn in uw regio.

* Als u zich niet bevindt op een plaats waar u toegang hebt tot een lokale Netflix, dan moet u een US Netflix-account aanmaken om toegang te krijgen tot US Netflix.