APK downloaden van elke Google Play Store

Mogelijk moet u een APK-bestand downloaden voor een toepassing uit een ander land Google Play Store. Maar om dit te doen, heeft u een Google Play Store-account nodig voor dat specifieke land met een creditcard die verbonden is met uw Google Play Store-account van dat land.

Er is een eenvoudige manier om APK-bestand te downloaden van elke Google play store.

1. Ga gewoon naar de Google Play Store en vind de applicatie die u wilt downloaden. Kopieer vervolgens de HTTP-link.

2. 2. Ga naar http://apps.evozi.com/apk-downloader/ en plak de HTTP-link van Google Play Store. Klik vervolgens gewoon op Download.

3. 3. Uw applicatie wordt direct naar uw apparaat gedownload!

Dank u wel!